Naptár

2013
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Kommentek

  • miver748: Hogy kell beállítani az időt és a hőfokot? Csak ... (2018.06.04. 14:19) Befőzőautomata
  • Tina Recept: Kedves webmester, Észrevettük, hogy nagyon fino... (2014.10.10. 15:14) Sertéssült
  • szekercelazac: @Fekete Sámuel: A tányérra én sem raktam a hal f... (2013.11.17. 12:31) Sült pisztráng
  • Fekete Sámuel: Ez nagyon jó! Bár szerinem kár is eltenni. Csak ... (2013.11.11. 02:18) Csalamádé
  • Fekete Sámuel: Én egyszerűen képtelen vagyok a tányéromon a dög... (2013.11.11. 02:17) Sült pisztráng
  • Utolsó 20

Palacsinta

2013.08.23. 08:33

szerző: szekercelazac

A palacsintát az egész világon ismerik és szeretik. Ennek megfelelően rengeteg változat létezik. Magyarországon a nagyon vékonyra sütött, híg tészta a jellemző. A viszonylag kevés hozzávaló ellenére ebből is számtalan recept létezik. Az én verzióm nagyon egyszerű, évek óta…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása